Button für Menü
REMONDIS DEPOORTER bvba

 • Wat kunnen wij voor u doen?

  Wilt u informatie ontvangen over een specifiek thema? Of hebt u vragen? Neem dan contact op en maak gebruik van ons contactformulier. Vul alle velden gemarkeerd met een * in en klik vervolgens op “Formulier verzenden”.

  Kontaktformular

  Wat zijn persoonsgegevens?

  Persoonsgegevens in de zin van de BDSG zijn afzonderlijke gegevens over persoonlijke en zakelijke verhoudingen van een bepaalde of definieerbare natuurlijke persoon. Deze kunnen, afhankelijk van het soort overeenkomst, naast de naam, het adres, de geboortedatum, het beroep en de bankrelatie ook alle gevoelige bijzondere gegevens bevatten, zoals bijvoorbeeld de gezondheid, inkomensgegevens en financiële kredietwaardigheid. Al deze gegevens verkrijgen onder de BDSG bijzondere bescherming, die wij door technische en organisatorische maatregelen waarborgen.

  Verzamelen van persoonsgegevens

  Voor een bezoek aan onze website hebben wij in de meeste gevallen geen gegevens van u nodig. U kunt volledig anoniem blijven in de zin van de nieuwe BDSG.

  Wilt u echter contact met ons opnemen, dan verlaat u het openbare deel van onze website. Het gebruik hiervan is onderhevig aan een uitdrukkelijk vrijwillige instemmingsverklaring tot het verzamelen, gebruiken en verwerken van uw persoonsgegevens, voor zoverre dit het doel van uw contract- of vertrouwensrelatie dient.

  Verwerken van persoonsgegevens

  Het opslaan van uw persoonsgegevens volgt uitsluitend op bedrijfsinterne computers buiten het internet. Het lezen en verder verwerken van uw gegevens valt onder een streng intern reglement en gebeurt uitsluitend met het doel waarvoor u ons uw gegevens beschikbaar hebt gesteld. Er worden geen persoonsgegevens aan derden buiten de agentschap en de ondernemingen van de Buchen-groep verkocht, uitgewisseld of verhuurd. Het interne gebruik in het kader van een uitgebreide klantenservice gebeurt alleen als u in uw aanvraag hiervoor uw toestemming hebt verleend.

  Veiligheid van persoonsgegevens

  De persoonsgegevens, die u ons als deelnemer van de besloten gebruikersgroep met uw instemmingsverklaring met het verzamelen, verwerken en gebruik geeft, worden via het internet aan onze computers doorgegeven, opgeslagen en veilig bewaard. (Uitzondering: gegevensoverdracht per e-mail).

  Rechten op informatie en correctie van opgeslagen persoonsgegevens

  Volgens § 34 en § 6b BDSG hebt u het recht op kosteloze informatie over uw door ons opgeslagen gegevens en volgens § 35 BDSG het recht op verwijderen/blokkeren van niet toegestane of rectificatie van onjuiste gegevens. Neem in dergelijke gevallen onmiddellijk contact op met:

  REMONDIS SE & Co. KG
  - Gegevensbescherming -
  Brunnenstr. 138
  44546 Lünen
  Duitsland
  datenschutz@remondis.de

  Dit is gemakkelijk voor u: Beantwoord de volgende veiligheidsvraag:
  Geel en rood gemengd levert welke kleur op?


  Openingstijden

  Weekdagen van 7u00 tot 18u00
  Zaterdag van 7u00 tot 12u00

  REMONDIS DEPOORTER bvba
  Zandvoordeschorredijkstraat 83
  8400 Oostende // België
  T +32 59 70 71 40 // F +32 59 51 13 52
  info@remondisdepoorter.be

REMONDIS DEPOORTER bvba
ColofonGegevensbescherming


  REMONDIS-groep

  Working for the future – Op de REMONDIS Global website vindt u gedetailleerde informatie over de activiteiten van onze ondernemingsgroep wereldwijd.
  REMONDIS-groep


  Pers

  Actueel in korte vorm: Kom meer te weten over de nieuwste gebeurtenissen en ontwikkelingen in de REMONDIS-groep. Wij informeren u graag!
  Persgedeelte


  Duurzaamheid

  Besparen van grondstoffen en klimaatbescherming zijn basispijlers van de bedrijfsfilosofie van REMONDIS. Hier leert u onze World of Sustainability beter kennen.
  Duurzaamheid

© 2019 REMONDIS DEPOORTER bvba