Button für Menü
REMONDIS DEPOORTER

 • Speciale voertuigen voor optimale resultaten

  REMONDIS DEPOORTER vertrouwt bij de diensten op moderne techniek. Dit geldt met name ook voor ons bereik kraanwerkzaamheden, waarin wij verschillende graafmachines en kraanvoertuigen aanbieden. In opdracht van onze klanten vervullen wij met de speciale voertuigen ook diverse taken zoals grondwerk, schachtwerkzaamheden en tuinwerkzaamheden. Voorbeelden van onze kraanwerkzaamheden zijn graafwerkzaamheden voor buis- en kabelgoten, ondergrondse afvalcontainers of zwembaden en het verwijderen van groenafval en bomen. Wezenlijk pluspunt van onze kraanwerkdiensten is de snelle en schone afwikkeling tegen een vaste prijs.

  Met de kraanwerkzaamheden van REMONDIS DEPOORTER realiseren wij voortreffelijke ondergrondse containeroplossingen voor de verzameling van glas, oud papier, dozen, kunststoffen en restafval

 • Kraanwerkzaamheden op afroep

  Gedetailleerde informatie over onze kraanwerkzaamheden en -voertuigen kunt u altijd snel per e-mail of telefoon aanvragen, net als de mogelijkheid tot bestellen. Wij verheugen ons op uw aanvraag en doen u graag een passend voorstel.

  • REMONDIS DEPOORTER

   Zandvoordeschorredijkstraat 83
   8400 Oostende // België
   T +32 59 70 71 40
   F +32 59 51 13 52
   E-mail

  • De kraanwerkzaamheden van REMONDIS DEPOORTER worden behoeftengeoriënteerd ondersteund door het omvangrijke aanbod van onze containerservices

REMONDIS DEPOORTER bvba
ColofonPrivacyverklaring


  REMONDIS-groep

  Working for the future – Op de REMONDIS Global website vindt u gedetailleerde informatie over de activiteiten van onze ondernemingsgroep wereldwijd.
  REMONDIS-groep


  Pers

  Actueel in korte vorm: Kom meer te weten over de nieuwste gebeurtenissen en ontwikkelingen in de REMONDIS-groep. Wij informeren u graag!
  Persgedeelte


  Duurzaamheid

  Besparen van grondstoffen en klimaatbescherming zijn basispijlers van de bedrijfsfilosofie van REMONDIS. Hier leert u onze World of Sustainability beter kennen.
  Duurzaamheid

© 2019 REMONDIS DEPOORTER bvba