Button für Menü
REMONDIS DEPOORTER

Stipte afvalophaling volgens uw wensen

REMONDIS DEPOORTER laat u niet met uw afvalvraagstuk zitten. Huurt u bij ons een container, dan is de ophaling er van steeds in de prijs begrepen.

Of het nu gaat om een open container die u als particulier voor een beperkt aantal dagen nodig heeft of over een aantal rolcontainers die wij op vast basis bij u komen ophalen, onze all-in aanpak van inzameling t.e.m. maximale recycling, maakt van ons uw volwaardige partner, die mee denkt over een duurzame aanpak.

Inboedel opruimen?

Op verzoek bieden we onze klanten professionele ondersteuning bij het opruimen van woningen en bedrijfsruimten. Neem contact met ons op en we bekijken hoe we u kunnen helpen 059 70 71 40

Afvalophaling op uw ritme

  • REMONDIS DEPOORTER kan met zijn kleine en dus flexibele structuur, vlot en efficiënt inspelen op uw wensen betreffende het plaatsen, legen en ophalen van open, gesloten en rolcontainers. Is de container sneller gevuld dan gedacht? Heeft u toch meer containers nodig? Neem telefonisch contact met ons op 059 70 71 40 of via mail info@remondisdepoorter.be en wij doen het nodige.

Regionaal of nationaal?
REMONDIS-groep doet het nodige

  • Dankzij de ondersteuning van de REMONDIS-groep, kunnen we u een nationale dekking voor afvalophaling van containers aanbieden.

    Of u nu een particulier bent of bedrijf, onze ophaalservice dekt, al dan niet via onze partners, heel België. U kan overal op ons rekenen en dat steeds aan interessante prijzen.

Ophaling gevaarlijk en chemisch afval

REMONDIS DEPOORTER bvba
Algemene voorwaardenColofonPrivacyverklaringWhistleblower Policy

© 2024 REMONDIS DEPOORTER bvba