Button für Menü
REMONDIS DEPOORTER

Glasbollen en Moloks

 • Bij REMONDIS DEPOORTER kan u ook terecht voor de installatie en lediging van zowel glasbollen als ondergrondse- en semi-ondergrondse containers, in de volksmond moloks genaamd. Hiervoor werken we met interessante abonnementsformules afgestemd op uw vraag wat plaatsing, lediging en verwerking van de diverse afvalstromen betreft.

  • Glasbollen

   zijn geschikt voor hol en bol glas en bestaan in 240 liter - 400 liter - 900 liter - 3.000 liter uitvoering. De huur en lediging wanneer u dat wenst, zijn steeds in de prijs begrepen.

   (Semi) Ondergrondse container

   zijn een ideale oplossing voor grote hoeveelheden afvalopslag op een beperkte ruimte. Bovendien is een ondergronds-systeem hygiënisch & reukvrij, zodat u niet hoeft te vrezen voor overlast in de nabijheid van uw bedrijf of overheidsinstelling. Wij bieden ondergrondse en semi-ondergrondse versies aan in huur- of aankoopformule. We zorgen, met eigen mensen en middelen, voor de installatie. Van het graven van de put tot en met het plaatsen. Het ledigen van de ondergrondse -container gebeurt op afroep en tegen een vast afgesproken prijs. Zodra wij het afval hebben opgehaald zorgen we voor een correct transport en een verwerking volgens de wettelijke normen en regels. De verwerkingsprijs wordt per ton berekend.

   Duidelijke en transparante prijs

   Bij REMONDIS DEPOORTER geven we u een duidelijk en transparante prijs voor uw containers.

   Bel ons en wij bekijken samen met u de mogelijkheden: 059/70 71 40 of vul de online offerte aanvraag in .


REMONDIS DEPOORTER bvba
Algemene voorwaardenColofonPrivacyverklaringWhistleblower Policy

© 2024 REMONDIS DEPOORTER bvba