Button für Menü
REMONDIS DEPOORTER

Efficiënte afvalverwerking in eigen sorteercentrum

Jarenlange ervaring in afvalophaling en afvalverwerking zorgen voor de nodige expertise bij REMONDIS DEPOORTER. Ons team van professionele afvalverwerkers heeft een uitgebreide kennis van diverse materialen en de verschillende afvalstromen. Dankzij deze kennis kunnen we steeds een efficiënte oplossing bieden op maat van uw afvalvraagstuk.

Eigen sorteercentrum = maximale recyclage

  • REMONDIS DEPOORTER beschikt over een eigen sorteercentrum met een uiterst performante sorteerlijn, die zorgt voor doorgedreven sortering van de diverse afvalstromen. Hierdoor kunnen we het afval dat u aanlevert zoveel als mogelijk recycleren en indien mogelijk terplekke verwerken tot diverse bouwmaterialen, die u aan zeer voordelige prijzen bij ons kan aanschaffen. Zo dragen we samen bij tot een circulaire toekomst.

Regionale speler met internationale ondersteuning

Vanuit onze site in Oostende zorgen we voor een dienstverlening op maat van zowel particulieren als kmo’s en grote industriële bedrijven in een ruime regio. Ontdek hier in welke gemeenten u op ons beroep kan doen voor zowel het huren van containers en het ophalen van afval.

Sinds 2016 maken we deel uit van de REMONDIS groep, die met meer dan tachtig jaar ervaring in afvalverwerking- en recyclage een internationale voorloper in de circulaire economie is.

Door toe te treden tot deze groep kan REMONDIS DEPOORTER niet alleen een nationale dekking geven wat afvalophaling betreft maar ook verder zijn professionalisme in recyclage en de circulaire economie uitbouwen en zo het klimaat mee beschermen.

Onze troeven in één oogopslag

    • Afval inzameling en verwerking in eigen sorteercentrum
    • Professionele en maximale recyclage
    • Maatwerk, expertise en scherpe prijzen
    • Regionale verankering met internationale ondersteuning voor een circulaire toekomst
REMONDIS DEPOORTER bvba
Algemene voorwaardenColofonPrivacyverklaringWhistleblower Policy

© 2024 REMONDIS DEPOORTER bvba